ZOMER YOGA MEDITATIE 2017

In deze lange zomerlessen beoefenen we yoga nidra, yoga en loop- en zitmeditatie om met aandacht en opmerkzaamheid - mindfulness - de mogelijkheden en grenzen van lichaam, adem en geest te verkennen. Tegelijkertijd trainen we soepelheid en kracht. 

Yoga Nidra
We beginnen met een yoga nidra - een liggende begeleide meditatie. Nidra betekent slaap. Yoga nidra - yoga slaap - is als slapen met een wakkere heldere geest. Tijdens de yoga nidra trekken de zintuigen m.u.v. het horen zich terug. Dit brengt een diepe ontspanning teweeg.
Lichaamsoefeningen/ yoga asana's
Met de lichaamsoefeningen verkennen en ontwikkelen we het lichaam. Tegelijkertijd trainen we aandacht en opmerkzaamheid - mindfulness.
Na de oefeningen is er thee.
Meditatie
Voor wie wil, is er na de thee loop- en zitmeditatie. 

De oefeningen en lessen zijn zo opgebouwd, dat bijna iedereen dik/dun, soepel/stram, oud/jong en ervaren/onervaren mee kan doen. Neem bij twijfel contact op met Maria.

Lestijden zomer 2017
Maandag 19.45 - 21.00/ 21.30 uur 
Dinsdag    9.30 - 10.45/ 11.15 uur 

Do's - don'ts
Eet niet vlak voor de les.
Kom ruim op tijd.
Geef het voor de les door als er iets (lichamelijk en/ of geestelijk) is, waar rekening mee moet worden gehouden. Respecteer je grenzen.
Draag soepele kleding en 
oefen op blote voeten/ sokken.
Er zijn matten en meditatie kussentjes zijn aanwezig. Neem een grote (hand)doek mee om op de mat te leggen. 

Aanmelden / kosten
In de zomer kun je per les/ per week opgeven en betalen.
Opgeven kan per mail of telefonisch.
De eerste zes lessen betaal je € 15,- per les. Daarna zijn de zomerlessen gratis. De lessen dienen voor de les te worden voldaan. Dit kan contant of per bank door overboeking op NL41ABNA 0465226566 t.n.v. Wieleman, Zeist o.v.v. je naam en de datum van de les. 

Leslocatie
Studio 155 
Bergweg 155
3707AC ZEIST
Ingang Bergweg 155 achter, Zeist. (Via de Dijnselburgerlaan)

Zen Yoga Zeist
Maria Wieleman
030 7436454
06 29555801 
maria@zenyogazeist.nl