YOGA MEDITATIE

XLANGE ZOMER LESSEN YOGA MEDITATIE 
In de ZOMER 2018 is er om de week op maandagavond en dinsdagochtend een extra lange les (ruim twee uur) met Yoga, Yoga Nidra en 2x Meditatie. Nog op 13 en 14 en 27 en 28 augustus.

YOGA in de HERFST start in september met in de les:
Lichaamsoefeningen en Mindfulness bodyscan en/ of Yoga Nidra en/ of Meditatie 

De volgorde van de oefeningen kan wisselen. 

Lichaamsoefeningen/ asana's / meditatie
De zachte oefeningen en meditatie zijn erop gericht om met aandacht en opmerkzaamheid – mindfulness - adem, lichaam en geest te verkennen en te trainen. Mindfulness oefen je met mindfulness. Je wordt er beter in door het te doen.

Yoga Nidra
Dit is een liggende begeleide meditatie, die je kunt zien als een reis door lichaam en geest. Yoga Nidra betekent yoga slaap. Het lichaam slaapt en de geest is wakker. Tijdens de yoga nidra trekken de zintuigen en het denken m.u.v. het horen zich terug. Yoga Nidra beoefen je het aanwezig zijn bij lichaamssensaties, de adem, gevoelens, gedachten. Soms verdwijnen deze concepten zelfs en wordt er eenheid ervaren.

Yoga en meditatie is ontdekken wie je bent en bijna iedereen ervaren/onervaren, dik/dun, soepel/stram, oud/jong kan aan de lessen meedoen. Neem bij twijfel contact op met Maria. 

Tijden 
Maandagavond start 19.45 uur 
Dinsdagochtend start 9.30 uur 

Kosten Zomer Yoga
De kosten zijn € 25,- per les voor de eerste drie lessen, die je doet. Je vierde les is gratis! 
Kosten Herfst Yoga
Je geeft je op voor het hele seizoen. Het seizoen loopt van september 2018 tot en met januari 2019. De starttijden zijn als in de zomer. De lessen zijn in principe wekelijks. Kosten en vakanties worden binnenkort bekend gemaakt. 
Het lesgeld dient per keer vooraf te worden voldaan. Dit kan contant/ door het bedrag over te maken op bankrek.nr. NL41ABNA0465226566 tnv M.J.Th.Wieleman, Zeist

Do's - don'ts 
Eet niet vlak voor de les.
Kom ruim op tijd.
Geef het bij opgave en i.i.g. vóór de les door als er iets is, waar rekening mee moet worden gehouden.
Je bent er niet voor de oefening. De oefening is er voor jou! Als het niet goed voelt om een oefening te doen, kun je stoppen met de oefening, hem aanpassen, korter doen, dynamisch doen, overslaan of 'innerlijk' doen. Zorg goed voor jezelf en respecteer je grenzen.
De studio heeft een verwarmde vloer. Draag soepele kleding en oefen op blote voeten/ sokken.
Er zijn matten en meditatie kussentjes aanwezig. Neem een grote (hand)doek mee om op de mat te leggen. 

YOGA MEDITATIE INDIVIDUEEL HERFST 2018
Individuele lessen zijn maatwerk en geschikt voor mensen die nieuw zijn met yoga, die zich niet in een groep thuis voelen, die beperkingen hebben en/ of een accent willen leggen in de les. Zo'n accent kan bijvoorbeeld liggen op lichaamsoefeningen, meditatie, ademoefeningen of een programma maken om thuis te oefenen.
De tijden zijn in overleg. De kosten zijn € 50,-/ uur. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt worden gehouden van het aanbod.

Adres
Studio 155 
Bergweg 155
3707AC ZEIST
Ingang Bergweg 155 achter, Zeist (via de Dijnselburgerlaan)

Trainer/ Inlichtingen/ Opgeven
Zen Yoga Zeist
Maria Wieleman
M 06 29555801 
maria@zenyogazeist.nl